Over Jan Arnoldus Boom

Sinds 2010 runt Jan Arnoldus uit Burgum Technisch Adviesbureau BOOM. Opgeleid aan de HBO als technisch bedrijfskundige, na MBO Energietechniek, installatietechniek en bouwkundige avondopleiding. Breed, bouwkundig en installatietechnisch opgeleid dus en daardoor een goede gesprekspartner voor de opdrachtgever.
Voorafgaand aan het eigen adviesbureau heeft Jan Arnoldus Boom veel ervaring opgedaan bij een groot installatiebedrijf en diverse gemeenten. Daar werkte hij als intern projecteider en toezichthouder aan grote projecten, zoals het realiseren van twee brede scholen en ver-/nieuwbouw van een gemeentehuis.

Opdrachtgevers
Technisch Adviesbureau BOOM richt zich voornamelijk op non-profit organisaties, zoals scholen, verenigingen, gemeenten en zorg.

Wat opdrachtgevers vinden
Jan Arnoldus: “Wat ik van klanten terugkrijg, is dat ik goed luister en dat doorvertaal naar alle betrokkenen. Van bouwvakker tot en met directeur communiceer ik de gemaakte afspraken en ik check of alles gebeurt zoals afgesproken. Dat is belangrijk: afspraken nakomen, goede communicatie, vertrouwen en altijd de klant centraal. Ik ben kritisch, maar probeer in alle redelijkheid problemen op te lossen. Opdrachtgevers vinden me flexibel, met kennis van zaken optredend en handig is dat ik een groot netwerk heb.”

Meeste voldoening
“Het mooist vind ik dat we met alle betrokken partijen iets tastbaars maken voor de toekomst. Zoals de nieuwe brede scholen en op dit moment een zorgcomplex voor ouderen met dementie. Het meedenken in deze projecten en dat ze gerealiseerd worden zoals bedacht, met tevreden gebruikers, daar word ik erg blij van.”

Wensen?
“Wat ik nog graag eens zou doen qua opdracht? Weer een nieuwe school/MFC bouwen en dan weer van A tot Z betrokken zijn.”

Persoonlijk
“Ik ben een ‘sociaal dier’. Ik kan met alle mensen eigenlijk wel opschieten. M’n werk geeft me super veel voldoening. Ik hou van sporten en muziek maken. Daardoor komen extra geluksstofjes vrij!”